News

Snowblade by RS Service GmbH

06 Ιουλίου 2022

Aan het begin van het sneeuwseizoen in 2021 heeft Addax Motors aan RS Service GmbH uit Kelsterbach in Hessen een volledig uitgeruste Addax MTN lichte elektrische bedrijfswagen van Thome-Bormann GmbH uit Prüm ter beschikking gesteld.

Deze deal was mogelijk dankzij een overeenkomst tussen Manfred Roos (RD Service GmbH) en Patrick Bormann (Thome-Bormann GmbH).

De Addax werd uitgerust met twee nieuwigheden: een Lehner Polaro L zoutstrooier en een Rontex sneeuwschuiver en hij was klaar om het gure winterweer te trotseren!

Na de Addax in het dagelijks gebruik te hebben getest, verklaarde Manfred Roos dat zij "zeer verrast waren over hoe efficiënt, snel en schoon ons werk met dit voertuig verliep". En hij waardeert de wendbaarheid van het voertuig, die mogelijk was dankzij de kleinere afmetingen.

Toch niet te klein om twee personen in de cabine te herbergen, wat ze bij RS Service GmbH erg op prijs stelden, omdat ze zo "complete teams konden vervoeren om leegstaande, kleinere ruimtes schoon te maken en ook de ingangen van huizen handmatig te reinigen. Zo konden we ons werk efficiënt, snel en volledig doen."

Wat betreft de locaties waar de Addax werkte, meldde Manfred Roos dat ze "de machine voornamelijk gebruikten op fietspaden, voetgangerspaden, parkeerterreinen, interne fabriekswegen, laadzones en voetgangerszones."

Ook de sneeuwschuiver maakte een goede indruk: "hij bleek bijna onverwoestbaar te zijn. Tegelijkertijd leverde hij een fabelachtig goed ruimbeeld op."

Tot slot droeg de Addax bij aan de prestaties met zijn stealthy stap: "Ook het lage geluidsniveau was zeer aangenaam - en de omwonenden waren tevreden, want met dit opruimvoertuig worden ze tijdens nachtelijke werkzaamheden niet gestoord", verklaarde Manfred Roos.

"Terugkijkend op de testperiode moet ik heel duidelijk zeggen dat we zeer verrast waren over hoe krachtig en overtuigend dit Addax-model voor ons in de winterdienst was", meldt Roos. "We zullen in de toekomst zeker meer voertuigen van dit type inzetten in gebieden waar dit geschikt is."

Addax Motors is altijd enthousiast om te groeien en haar deuren te openen voor nieuwe mogelijkheden, zoals deze unieke combinatie, omdat wij geloven in maatwerk om de beste oplossing voor alle situaties te bieden.

Jouw eigen Sneeuwschuif met zoutstrooier nodig voor in de winter? Wij helpen je graag op weg!